Informácie o dodaní a zálohe objednávky

Ďakujeme za váš záujem

Aby bola vaša objednávka úspešne ukončená, je potrebné zadať všetky fakturačné údaje, na základe ktorých následne vystavíme faktúru v hodnote 100 % z finálnej ceny. Vaša objednávka bude záväzne vytvorená až po uhradení faktúry a pripísaní platby na náš účet. 

Ak máte akékoľvek otázky alebo špeciálne požiadavky, všetky vám radi najskôr zodpovieme a až potom vystavíme zálohovú faktúru.
 Zvyčajná doba dodania objednávky machového obrazu s dreveným rámom je 2-4 týždne. Čas dodania sa môže líšiť v závislosti od veľkosti a zložitosti vašej objednávky, celkovej vyťaženosti výroby a tiež od tretích strán (napr. špecifických dodávok od našich dodávateľov), ktoré nevieme ovplyvniť. V prípade predĺženej doby dodania viac ako 4 týždne, budete s tým vopred oboznámený.
 
Ak ste si objednali obraz s väčšími rozmermi než 160x80 cm, kruh, ktorého priemer je väčší než 100 cm alebo rastlinný obraz (Wild) neodporúčame vám doručenie kuriérom z dôvodu možného poškodenia kuriérskou spoločnosťou. Pri nadrozmerných objednávkach môžete využiť osobný odber alebo vám vašu objednávku radi doručíme osobne za 0,39 EUR/km s DPH, pričom budeme rátať len cestu k vám.
 Originál daňového dokladu k Vašej objednávke vždy obdržíte spolu s dodaným tovarom.